مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از باغچه در مشاعات ساختمان

با سلام خدمت وکلای گرامی
من در ساختمان 5 طبقه ای 5 واحدی ساکن هستم که در این ساختمان من و واحد دیگری مالک و سه واحد دیگر مستاجر هستند . آیا هر کدام از سه واحد مستاجر می‌توانند بگوید که ما هزینه های مربوط به باغچه که در حیاط اصلی و جز مشاعات است را پرداخت نکنند ؟
اگر برای شما امکان دارد قانون و ماده استفاده در این باره را بفرمایید

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام دوست عزیز.
مهم ترین مسئله توافق بین موجر و مستاجر می باشد.
ولی اگر توافق نباشد
طبق تبصره ماده 23 قانون تملک آپارتمان ها چنانچه به موجب اجاره نامه یا قرارداد واحد مزبور،پرداخت ھزینه ھای مشترک به عھده مالک باشد و مالک از پرداخت آن
استنکاف نماید، مستاجر میتواند از محل مال الاجاره (مبلغ رهن در عرف)ھزینه ھای مزبور را پرداخت کند و در صورتی که پرداخت ھزینه ھای جاری مشترک
به عھده استفاده کننده باشد و از پرداخت استنکاف کند،مدیر یا مدیران میتوانند علاوه بر مراجعه به استفاده کننده ، به مالک اصلی نیز مراجعه نمایند.