مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساخت خانه قدیمی دارای سند رسمی ثبتی

باسلام خسته نباشید. من یه خونه دارم که توسط خانومم برای مهریه توقیف شده. این خونه دارای سند رسمی اداره ثبت به نام بنده هست.و سه دانگ مشاع هست .الان اداره ثبت میخواد بزاره مزاید .و میگه چون خونه تو قدیم ساخت هست و پروانه نداره کلا زمین حساب میشه و شامل مستثنیات دین نمیشه .در صورتی که خونه سند قانونی داره من چیکار میتونم بکنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اعسار بدهین بابت مهریه و اثبات دین مستثنی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست جزو مستثنائات دین قرار بگیرد درخواست دهید سپس اعتراض نمایید