مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام من میخواهم ازشوهرم شکایت نفقه بکنم بااین دلیل که خونش با پدرمادرش مشترکه واونامنووبچه هامواذیت میکنن دوتاشاهدهم دارم که شهادت بدن من ده ماهه با این دلیل خونه بابام هستم آیابااین دلیلهانفقه به من تعلق میگیرد؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت شما بزرگوار
تهیه مسکن متناسب با شان و شخصیت از وظایف شوهر می باشد لیکن با امعان نظر فرمایشات حضرتعالی ، چنین بنظر میرسد دریافت نفقه منتفی و حکم به بی حقی حضرتعالی قرین به ظن بنظر می رسد و نمی توانید حکم به پرداخت نفقه دریافت نمایید.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگه همسر شما تقاضای تمکین داده باشه و شما برنگردین به شما نفقه تعلق نمیگیره