مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام و احترام
چند سوال داشتم خدمتتان
لطفا چنانچه مقدور است راهنمایی بفرمایید
بنده عابر بودم و ماشین بهم زد طبق کروکی راننده بعلت عدم توجه به جلو مقصر هست (خونریزی مغزی، شکستگی جمجمه سر،شکستگی مچ دست، شکستگی کاسه چشم و...)
پزشکی قانونی مراجعه و کارم تمام شده که یکسری جراحات روی صورتم و پا و لگن و دست نوشتند و شکستگی پیشانی و... و همچنین شکستگی التیام نیافته مچ دست
حالا منتظر دادیاری هستم تا مراجعه کنم
1_بنده را به چه علت در دادگاه احضار میکنند چونکه نامه پزشکی قانونی هست؟
1_بنده میتوانم رضایت ندهم و اگر رضایت ندهم دیه تعلق میگیرد؟ (بدلایلی که عرض میکنم)
3_در بیمارستان که بستری بودم. همه چیز رایگان بوده ولی پس از ترخیص از بیمارستان و کارهای پزشکی قانونی که معاینه مجدد برایم نوشته بودند و با توجه به اینکه حالم خوب نشده بود هزینه های زیادی متحمل شده ام مثل رفت و آمد به درمانگاه و بیمارستان، دارو،ویزیت، بستری مجدد یک روزه، عکسبرداری و.... سوالم اینست این هزینه ها چه میشود؟
4_بنده کارمند هستم و بعدازظهر ها شغل آرایشگری داشتم و بعلت شکستگی مادام‌العمر(برابر نظریه پزشکی معتمد پزشکی قانونی و 3دکتر دیگر) مچ دستم دیگر نمیتوانم کار دوم انجام دهم. حالا حقی به گردن بنده هست؟
5_بنده نظامی هستم و در حال بازگشت از مرخصی و رفتن به به ماموریت رزمی (رزمایش) بودم که این اتفاق افتاده... آیا در جهت جانبازی میتوانم اقدام کنم؟
ممنون
ببخشید که سوالاتم زیاد شد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جنبازی به شما تعلق نمی گیرد