مشاوره حقوقی رایگان - مهریه اجرای ثبت

با سلام و تشکر از سایتتون که خیلی توانسته مشکلات خیلی ها رو حل کنه ... سوالی دارم درباره مهریه از طریق اجرای ثبت ... آیا اگر زوج کارمند رسمی باشه و یک خودرو داشته باشه ... پس از توقیف خودرو اون خودرو رو پنهان کنه راهی برای دسترسی برای فروش هست آیا جرمی مرتکب شده که بشه جلب کرد؟ سوال بعدی اینکه حالا که زوج کارمنده بعد از توقیف یک چهارم از حقوقش بازهم زوجه میتونه بره دادگاه مهریه اش رو بخواد؟؟ و بگه نه چون یک چهارم حقوق زوج 700تومن میشه کمه و تا قیامت نمیشه 300سکه مهریه رو گرفت ... منظورم انصراف از اجرای ثبت نیست منظورم اینه که ثبت بعد از توقیف یک چهارم حقوق نامه به زوج میده یا نه همون جا دیگه داستان مهریه تموم میشه؟؟ تمنا دارم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله در صورت شناسایی اموال سایر موارد هم توقیف و استیفا میشود