مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از کار افتادگی در تصادف

سلام بنده تصادفی داشتم که چند ساعت ازش میگذره بنده با موتور بودم یک نفر باماشین با من تصادف کرد بنده موتورم به کل داغون شد و خودمم پام اتل بستم و سر و صورتم زخمی شده و تقریبا دو سه هفته از کار میفتم چون با هم موتور کار میکردم میخواستم ببینم چجوری میشه هر دو طرفم بیمه داریم مدارکمون هم کامل هست و مقصر هم هنوز معلوم نیست کی هست میخواستم ببینم به غیر از خسارت موتور بنده تو این مدت پنج الی شیش میلیون از کار افتادگی دارم این رو چطوری بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید دادخواست مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس بدهین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت تقصیر طرف مقابل ،
خسارت وارده به موتور و دیه آسیب های وارده باید پرداخت گردد و