مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه برای آسیب دیدگی حین درگیری

من مدت زیادی است که بیکارم یک مادر سال خورده دارم اکنون مدتی است که کارگر گز هستم هفته قبل با فردی که شناختی هم ندارم ازش به دلیل که درکنار آتش گرم شوم درگیرشد با من وگمانم یا قصد بردن گوشی و یا مست بود با چاقو دو ضربه محلک زد و فرار کرد دست راست شدید خونریزی داشت توسط چند کارگر جلوی خون ریزی گرفتم وبا 110تماس گرفتم با تاکید پلیس تازمان رسیدن 125 تماس گرفتم وبه بیمارستان هاشمی نژاد منتقل شدم کتف چپم چند بخیه خورد و فردا بیهوش شده ودست راستم عمل جراحی شد دو روز نیم بعد ترخیص شدم اما حدود 7میلیون مطالبه کردن که هر طورخواستم از بیمه استفاده شود جهت ترخیص دلایل بی ربط آوردن در آخر گفتن پول را پرداخت کنید نامه از 110 بیار پول راپس بگیر برادرم که مبلغ دوماه اجاره در کارتش بود داد ولی نه پلیس آن زمان انتقال من به محِ درگیری آمده ونه در بیمارستان کسی جهت بازجویی سراغ من آمد روی رفتن به خانه ندارم در این چند شب فقط با جمع آوری زباله های قابل فروش موفق به گرفتن نسخه پزشک شدم وجهت معاینه 200 هزار پرداختم وبعد اقدام به شکایت کردم چند روزه غذا نخوردم پزشک قانونی خواستار پرونده از بیمارستان توسط خودم شده اگر فردا دوام بیارم بتوانم شکایتم جهت پس دادن اجاره خانه و فرد خاطی شوم خدارو خوش نمیاد یک ماه بود که کاری گیرم نیامده بااین حال سه روزه کارتون خواب شدم هوا سرده مردن ای کاش راحتربود اگر راهی هست کمک کنید ویا لطفا با راهنمایی نجاتم بدین