مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ملک

بنده برای مهریه ملکی راکه به نام شوهرم بود را مزایده گذاشتم و چون کسی در مزایده شرکت نکرد، سه دانگ ملک را،اداره ثبت به نام من زد،البته هنوز سندی به نام من نخورده چون مبلغ مزایده رو نداشتم که به ثبت بپردازم و در توانم نیست چون مبلغش بالا هست. میخواستم بدونم آیا امکان باطل شدن مزایده وجود دارد؟ چون هنوز درصد مزایده رو پرداخت نکردم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه پرداخت حق الاجرا یا مزایده به عهده محکوم علیه بوده و شما مبرا از پرداخت هستید