مشاوره حقوقی رایگان - متواری بودن موجر

باسلام
3سال پیش برای اجاره ی آپارتمان به مشاور املاک مراجعه نمودم و ایشان خود را مالک یک واحد معرفی کرد و اجاره نامه دستی (رهن کامل) تنظیم و امضا کرد و در جواب درخواست بنده در خصوص رویت سند و علت عدم تنظیم اجاره نامه معتبر (کد رهگیری) ، نوساز بودن و حاضر نبودن سند تفکیکی را مطرح نمود و اعتماد بنده را جلب نمود مدتی بعد از اسکان ایشان متواری شد که آنموقع متوجه شدم که ایشان با صاحب ملک قرارداد مشارکت در ساخت داشته ( بصورتی که 2واحد ایشان و دو واحد صاحب ملک ) حالا صاحب ملک موفق شده برای این واحد سند تهیه کند و از بنده خواسته بدون گرفتن مبلغ ودیعه رهن تخلیه کنم حتی شکایت هم کرده که اخیرا احضاریه بدستم رسیده ولی دادسراها به دلیل شیوع کرونا غیرفعال شده اند. میخواستم بدونم بنظر شما دادگاه چه حکمی میده و من چطور میتونم مبلغی که بابت رهن داده ام را اخذ کنم.
باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر سازنده واحد متعلق به مالک را بدون اذن به شما فروخته باشد میتوانید شکایت کیفری بر علیه فروشنده خود اقدام کنید ولی در مقابل مالک دفاع قابل قبولی برای شما متصور نمی باشد.

پرسشگر :

باسلام
اگه امکانش هست یکبار دیگر متن بنده را بخوانید مشکل بنده متواری بودن موجر است. با تشکر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد