مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار کپی تقسیم نامه

سلام اگه تقسیم نامه اموال به دلیل اختلافات الان وجود نداشته باشه و یکی از ورثه با کپی اون ادعایی داشته باشد آیا نوشته های داخل اون کپی وجاهت قانونی دارد؟
قبلا امضا شده بود ولی بعدش چند نفر اعتراض کردند چون به نظرشون به عدالت تقسیم نشده بود

سوال دوم. من چطوری میتونم شکایت کنم ولی بقیه ورثه رو هم محکوم به پرداخت هزینه دادرسی بکنم؟ آیا قانونی هست؟ اسمش چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قبلا تقسیم نامه تنظیم و توسط تمام ورثه امضا شده باشد تقسیم نامه معتبر و قابل استناد است
و تقسیم نامه فقط با شرایط خاصی قابل ابطال است اگر مقررات قانونی رعایت نشده باشد