مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک ثبتی ملک

ملکی که پدرم از شخصی خریداری و به نام من زده بعد با وکالت از نام من خارج وبه نام شرکت خودشون زدند و ملک در رهن بانک گذاشتند و الان فروشنده اول با طرح دعوی خواستار توقیف پلاک های ثبتی شدند الان کلا در این وضعیت آیا گریبان گیر من خواهد بود یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در صفحه نقل و انتقالات سند نام شما به عنوان انتقال گیرنده حذف شده باشد بنابراین ملک در ملکیت شما نیست و مشکلی ایجاد نخواهد شد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما نیز به عنوان احدی از ایادی مسولیت دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشخص نکردید علت دعوی فروشنده چه بوده