مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام من یک سال هست ازدواج کردم
بنابر دلایلی با همسرم توافق داشتیم بعد ازدواج مهریم رو ببخشم.
الان من برای همسرم هم گفته ام که مهریه ام رو میبخشم ولی در قبال بخشش مهریه همسرم چیز دیگه ای رو باید بمن بده برا تضمین زندگیمون.
میخاستم ببینم چه تضمینی هست من از همسرم بگیرم!؟
میتونم در عوض بخشش مهریه به شکل قانونی از همسرم یه برگه ای چیزی بگیرم که درصورتی که همسرم خیانت بکنه یا منو بخاد طلاق بده یا ... من میتونم مهریه ام رو تماما دریافت کنم دوباره؟
یا اینکه من مهریه ام رو ببخشم و در عوض همسرم بمن وکالت نامه بدون عزل بده که در صورتی که من ازش خیانت یا ... ببینم میتونم اموالش رو صاحب بشم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به نظر می رسد میتوانید اگر اموالی دارد از مکانیزمهای خاص قانونی تحت شرایطی استفاده کنید ولی سوالات و تصورات شما با این اوصاف امکانپذیر نیست.