مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

با سلام
حدود یک ماه پیش با خودرو چانگان با یک پراید تصادف کردم و پراید صددرصد مقصر بود الان برای هزینه های تعمیر ماشین توی نمایندگی 350 میلیون زدن که بیمه 100 میلیون رو پرداخت میکنه برای دریافت اضافه هزینه تعمیر ماشین باید چیکار کنیم ?

ایا راننده پراید بجز افت قیمت خودرو موظف به پرداخت هزینه های اضافی هستش یا نه؟

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام چون خودرو شما یک خودرو غیر متعارف هست خسارات تا اندازه بالاترین قیمت یک خودرو متعارف بهش تعلق میگیره و مابقی رو باید با بیمه بدنه کردن خودرو خودتان جبران کنید لذا اول ببینید بالاترین میزان خسارت خودرو معمولی که بیمه واریز میکنه چقدر هست اگر ان اندازه همین صد میلیون بود مابقی باید یا از جیب خودتان یا از طریق بیمه خودتان پرداخت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اشخاص در برابر خسارات وارده به غیر مسئول می‌باشند و باید جبران خسارت نمایند فلذا در فرض سؤال صاحب خودرو می‌تواند از شخص مقصر حادثه تا میزان مبلغ کارشناسی مطالبه کند که مبلغ صد میلیون تومآن ان توسط شرکت بیمه‌گذار و مابقی را باید خود مقصر حادثه پرداخت نماید، ماده 8 قانون بیمه و تبصره‌های آن که بیان می‌دارند خسارت بیشتر از نصف دیه فرد قابل پرداخت نمی‌باشد، منظور تعیین معیار برای حداکثر تعهدات شرکت بیمه‌گذار می‌باشد که آنها نمی‌توانند ماشین‌های غیرمتعارف را تا هر قیمت بیمه و خسارت آنها را پرداخت نمایند بلکه تا نصف دیه کامل فرد می‌توانند بیمه و خسارت پرداخت کنند