مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در مبلغ چک

اگر آقایی خودرویی به مبلغ 500میلیون تومان رو به خانمی فروخته باشه، و خانم یه چک 5میلیاردتومانی در وجه فروشنده صادر کرده باشه(اشتباهی مبلغ رو به میلیارد تومان نوشته)، و اون آقای فروشنده با ظهرنویسی چک رو به شخص ثالث انتقال داده باشه، آیا این آقا و خانم باید 500 میلیون تومان رو بپردازند یا 5میلیارد تومان رو؟ لطفا اگر ممکنه شماره ماده قانونی رو هم بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بدهی واقعی را باید پرداخت کند ولی
با توجه به اشتباه در صورت عدم اصلاح توسط دارنده چک میباید شکایت کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام امکان نوشتن ماده قانونی وجود ندارد ولی در کل بله 5 میلیارد تومان باید پرداخته شود و شخص ثالث می‌تواند 5 میلیارد تومان را مطالبه کند ولی اینکه بعدا می‌تواند به نسبت 4.500 بقیه به ید اول مراجعه کند یا خیر بحث دیگری است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر در قولنامه شماره چک ذکر شده قابل دفاع است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت تردید در مبلغ بیشتر یا کمتر چک، اصل بر مبلغ کمتر است. مگر اثبات زیاده در دادگاه یا اقرار به زیاده توسط صادر کننده