مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل زوج

من زن هستم باوجودی که پیام وپیام بازی با یکی داشت و هیچ زمان گردن نمیگرفت یک روز دیدم از پیامهای این باخط مادرش داده بود ونوشته بود که اگه کسی بهت زنگ زد گوشیت رو جواب نده و اون هم یک فرد غریبه بود و من هم شروع به حرف گفتن و به مادرش گفتم والان که اومدم تا یک بچه 5 ساله راگذاشته و رفته من هم از راه قانون هیچ کاری نکردم الان من شکایت میتونم بکنم با وجودی که الان 20 باره مادرش میاد بدون اجازم میبره یک راهی بگید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجبور نیستید بجه را به وی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای ترک منزل سایر اقداماتی که صورت گرفته و ملاقات نیز اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید شکایت کنید