مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قولنامه دستی

با سلام یه قول نامه دستی نوشته شده فروشنده امضا کرده (اثر انگشت ندارد)حالا ادعا دارد که زمین را نفروخته است و امضایش جعلی هستش و بنده خریدار هستم که قول نامه را پرس زدم خراب نشود حالا کارشناسان خط میتواندد صحت امضا را تشخیص دهند (قول نامه پرس شده اما متن و امضا مشخص هست )

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سند شما جهت استکتاب و عملیات کارشناسی اخذ و نتیجه به شما ابلاغ خواهد شد