مشاوره حقوقی رایگان - برداشت سود

با عرض سلام و خسته نباشید
در ساخت ویلا با یکی از دوستان شریک هستم ولی از جهت پولهای ورودی درصد هامون یکسان نیست، سوالی برام پیش اومده هزینه پیمانکار و سند و کمیسیون فروش چگونه محاسبه میشه
ایا هزینه های پرداختی طبق درصد ورودی هست یا خیر بصورت یکسان باید پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هزینه و سود هر دو تابعی از میزان سرمایه هستند و هر شخص به میزان سرمایه خود مسئول پرداخت هزینه ها می باشد.

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر قراردادی داشته باشید بر ان اساس باید تعیین تکلیف نمایید در غیر این صورت بر اساس میزان سرمایه و اورده .