مشاوره حقوقی رایگان - بدهی آپارتمان

با سلام
یک آپارتمان نوساز را در اسفند سال 1401 خریدیم ، این آپارتمان 10 متر اضافه متراژ داشت ، که در زمان معامله متری حدودا 8 میلیون تومان توسط تعاونی قیمت زده شده بود و فروشنده کاملا این بدهی را تسویه کرد. 3 ماه بعد در اردیبهشت 1402، تعاونی برای تمام واحد های برج آخرین صورت حساب را صادر کرد. برای واحد ما، تعاونی این اضافه متراژ 10 متری را به ازای هر متر 30 میلیون تومان حساب کرد (حدود300 میلیون). 80 میلیون پرداختی فروشنده قبلی را کم کردند و الان برای ما 220 میلیون بدهی در نظر گرفتند. آیا این بدهی(220میلیون) مربوط به فروشنده قبلی نیست ؟؟؟ اگر به عهده فروشنده هست آیا امکان شکایت وجود دارد؟ (چون ما موقع خرید ، قیمت هر متر آپارتمان را متری 34 میلیون تومان به فروشنده پرداخت کردیم ، پس ما عملا این اختلاف(220میلیون) را به فروشنده پرداخت کردیم) و همچنین ذکر کنم که ، تنها جمله ای که در قسمت توضیحات قولنامه در مورد بدهی نوشته شده این هست: "فروشنده متعهد شد تا تاریخ 3.12.1401 تمام تسویه حسابهای مربوطه اعم از شارژ و یا بدهی به شرکت تعاونی را تسویه و تحویل خریدار بدهد"
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله فروشنده مسئولیت خواهد داشت

اگر مساحت آپارتمان اضافه گردد بهای متراژ اضافی باید بر اساس قیمت ‌ مندرج در قرارداد محاسبه گردد مگر در قرارداد شرط شده باشد که بهای متراژ اضافی طبق قیمت روز محاسبه گردد