مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه

باسلام و خسته نباشید
بنده در تاریخ96/9/18 بیعانه به مبلغ 5تومان بابت اجاره مغازه در خ ولیعصر پرداخت نمودم به مشاور املاک و قرار شد 25اذر مغازه تخلیه بشه این قرار به دلیل گرفتن جواز موبایل به یک ماه بعد موکول شد و قرار شد که صاحب مغازه بیان ایران و اقدام کنن واسه جواز موبایل و در تاریخ 96/10/30 تحویل من بدهند در این مدت من نه ارتباطی با صاحب مغازه داشتم و نه میشناختمش تا به الان نه دیدمش نه میشناسم فقط اسمشو میدونم همین، در تاریخ ذکر شده به دلیل بدقولی مجددا به یک هفته بعد موکول شد دوباره به دلیل بهانه چندروز افتاد عقب در این مدت مغازه هم تعطیل بود. تا اینکه در تاریخ96/11/15 با مشاور املاکی که یک خانم مسن هم هست و این مغازه رو واسه من پیدا کرده بود طی صحبتی قرار شد من پول کامل پیش به مبلغ 60میلیون تومان بدم و فرداش کلید بگیرم و با اجاره ی به مبلغ 10میلیون تومان, در تاریخ 16بهمن در ساعت مشخص زمانی که رفتم کلید مغازه رو بگیرم با کمال تعجب نه صاحب مغازه اومده بود سر قرار نه مغازه ی در کار بود مغازه رو کسی دیگه گرفته بود و داشت جنس میچید،با خانم مشاوراملاک که تماس گرفتم و داستان توضیح دادم و اظهار بی اطلاعی کرد و گفت من نیستم چندروز دیگه بیاببینم تکلیف چیه!! بعداز گذشت چند روز هیچ اتفاقی نیافتاد و هر بار به بهانه های مختلف عقب افتاد و پول مارو نداد وگفت دست مالک و مالک به مشکل برخورده و از ایران رفته،حالا باگذشته نزدیک به 4ماه و هربار و با دروغ و وعده های الکی تا شب عیددست مارو تو حنا گذشتن حالا از تاریخ 96/11/15 تا96/12/15بیست میلیون تومان بابت ضررزیانذمن از مالک گرفته طبق گفته مشاوراملاک و از اون روز به بعدروزی 500هزارتومان جریمه نوشته و هر روزی که دیرتر مغازه رو تحویل بدن باید جریمه بدن واینو برادرو مادر مالک هم وخود مالک هم امضا کرده و من کپی اینو دارم حالا باگذشت چندین ماه مشاوراملاک میگه تو منو بشناس اگه تا96/12/20 ندادن من ضرر زیانتو میدم الان باگذشت چندماه و جریمه روزی 500هزارتومان تا به امروز که 41میلیون تومان شده قرار شده در تاریخ 97/1/29 یا کلید مغازرو بده یا ضر زیان منو ،من تمامی مکالمه هاشون ضبط کردم تا به امروز حالا میخوام ببینم چیکار باید بکنم فردا اخرین قرار ما بعداز 20 قراری که کنسل کرده و شک کردم به اینکه اصلا نکنه مالک مغازه ی در کار باشه و...به نظرشما من چیکار کنم از تمامی پولهای که دادم رسیدگرفتم و حق کمیسیون بنگاه هم 4میلیون دادم
باتشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر پول شما را ندادند از یک وکیل وقت مشاوره بگیرید و با مدارک به او مراجعه کنید تا راهنمایی تان کند با چه عنوانی و علیه چه کسانی طرح دعوی کنید.