مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ضرب و جرح

پسر کلاس چهارمی من با یکی از هم کلاسی هایش دعوا می‌کرد ومن جداشون کردم حالا ولی آن دانش آموز رفته شکایت کرده که من بچه رو زدم آیا جراحتی که از طریق فرزندم وارد شده را میتونند از من دیه بگیرند البته دوربین مدار بسته مدرسه فیلم از پرخاشگری آن آدم دارد و به وضوح دیده شده آسیب از طریق من نبوده از طریق فرزندم بوده است.حالا طرف با شکایت از من ادعا می‌کند که من فرزندش را زدم آیا می‌تواند دیه بگیرد؟

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

جراحات وارد شده از ناحیه طفل را ، را عاقله وی میپردازند ولی با عنایت به اظهارات حضرتعالی جواب مثبت بنظر میرسد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اگر شما یا فرزندتان آسیب وارد کرده باشید و دیه ثابت شود ملزم به پرداخت هستید