مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت عدم تمکین

سلام وقت همگی بخیر
بنده و همسرم به مدت 12 سال باهم زندگی میکردیم همسرم در مورخه 1400/11/05 منزل مشترک را بدون دلیل ترک کرده دادخواست تمکین دادم سه جلسه هم اجرا شد و سپس به کلانتری محل اعلام گردید ایشان صراحتا اعلام کردن تمایلی به بازگشت ندارد مهریه ایشان در همان سال با توجه به قبول اعسار بنده مبلغ 100 میلیون تومان محاسبه شد و بنا بر این شد که 10 میلیون پیش و الباقی قسطی گردد که این گونه هم شد و حکم قطعی پرونده اعلام گردید بنده مجبور به گرفتن حکم ازدواج مجدد شدم ولی تاکنون اقدام به ازدواج نکردم ناشزه بودن همسر هم محرز برای دادگاه محرز گردید حال با توجه به این که بنده درخواست عدم سازش دادم مستندات هم در پرونده وجود دارد از قبیل حکم اعسار، حکم توقیف خودرو، حکم برداشت یک چهارم از حقوق بنده ، حکم ناشزه بودن و عدم تمکین آیا مهریه مجدد به نرخ روز محاسبه میشود تکلیف نفقه که ایشان در ایام زوجیت گرفته بود و دوسال که تمکین نکرد چیه لازم به ذکر است مهریه به نرخ روز محاسبه شده و حکم قطعی در سال 1401 خورده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه طبق پرونده دیگری پرداخت می شود و دادگاه حکم به طلاق صادر می کند و در رای طلاق اشاره می شود که مهریه در پرونده دیگری مطالبه شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نفقه زوجه تا زمانی که گواهی ناشزه بودن ایشان صادر نشده تعلق می‌گیرد

اجرت المثل ایام زوجیت تعلق می‌گیرد و مهریه ایشان نیز می‌بایست تمام پرداخت شود