مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم طلاق

سلام و روز بخیر.
زوجه بابت حکم نفقه معوقه وحکم جلب زوج، دادخواست طلاق کرده،
ومابین آنها مهریه خود را به اجرا گذاشته،از زمان قطعیت حکم نفقه معوقه زوجه، آیا از گذشت زمانی حکم قطعی نفقه معوقه، برای درخواست طلاق زوجه مهم به شمار می‌رود؟
و اگر مقدار نفقه ها روپرداخت کنم ولی حکم طلاق صادر شود، تا این که پرداخت نشود و حکم طلاق صادر شود برای زوج چه تفاوتی می‌کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت زوجه حقوقی دارد که آن را مطالبه کرده و شما نیز می‌توانید دفاعیات خود را داشته باشید