مشاوره حقوقی رایگان - خیانت کلامی همسر

سلام وقت بخیر با همسرم 13سال هست ازدواج کردم و پسرم 4سال دارد و جدیدا باز هم متوجه خیانت برای چندمین بار در همسرم شدم و حسابی خسته شدم ازینکه با مشاهده تکرار رفتارهای قبلی انکار می‌کند و عصبی می‌شود خیلی دوست دارم که اقدام به طلاق کنم ولی قبلش ممنون میشم از شرایط دادگاه بدونم و یا شرایط فرزندم برای نگهداری ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.امکان طلاق وجود ندارد و پسرتان تا 7 سالگی حضانتش با شما می باشد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حق طلاق با مرد است مگر در موارد خاص .