مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان رفع توقیف خودرو را غیاباً اخذ نمود؟

در ایامی پسرم بدون اطلاع بنده از خودرو بنده استفاده کرده و هماکنون شکایتی از ایشان در سیستم ثبت شده است و در پیامک دریافتی ابلاغیه وقت رسیدگی در شعبه کیفری مجتمع قدس تهران برای ایشان صادر شده است. از آنجائیکه ایشان از حضور در دادگاه وحشت دارد ، در وقت مقرر در دادگاه حاضر نخواهد شد. احضاریه نیز به نگهبان محل سکونت تحویل شده است. به همین دلیل خودرو بنده توقیف شده است.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.وکیل اختیار نماییدتا در جلسه دادگاه شرکت نماید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به هر حال حضور ایشان در دادسرا الزامی است و هر چه دیرتر مراجعه نماید با مشکل بزرگتری مواجه خواهد شد
کلیه خدمات اجتماعی به روی ایشان بسته خواهد شد تا خود را معرفی نماید
هر جه زودتر به دادسرا مراجعه نماید