مشاوره حقوقی رایگان - ملک

یک واحد اپارتمان فروختم که در قرارداد 130 میلیون به من بدهکار مانده که به عضای 130 میلیون مستاجر خریدار شدم و قرارداد اجاره نامه نوشتیم و حالا مدت اجاره نامه تمام شده و مبلغ 130 میلیون رهن و نمیدهد و ما در قرارداد ضرر زیان روزی یک میلیون گذاشتیم باید چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

موارد ذیل در ارائه مشاوره صحیح یا انتخاب خواسته در تنظیم دادخواست ضروریست:
1- مطالعه شروط ضمن قرارداد
2- اجاره مورد معامله در قرارداد جداگانه تنظیم شده یا ضمن قرارداد اصلی(مبایعه نامه)