مشاوره حقوقی رایگان - قصور دندانپزشکی

با عرض سلام و درود.دیروز برای کشیدن دندان جلویی فک بالا به پزشک مراجعه کردم که در حین کشیدن دندان، وسیله ای که در دست داشتن به دلیل بی توجهی از دستشون در رفت و لثه را کاملاً تا انتهای لثه برش دادن . خواستم از لحاظ قانونی از ایشان شکایت کنم لطفاً راهنمایی بفرمایید که میتونم از ایشان مطالبه ی خسارت کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر قصوری مرتکب شده اند آری قانونا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید دیه تعلق می‌گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی فورا تا آثار جرم از بین نرفته برو داد سرا یا سازمان نظام پزشکی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نظام پزشکی جهت شکایت اقدام نمائید.
همچنین جهت مطالبه دیه نیز می‌توانید وارد عمل شوید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله می توانید اول بروید پزشکی قانونی بعد با مدارک دیگه تون دادخواست می نویسم