مشاوره حقوقی رایگان - قماربازی

با سلام خدمت همه عزیزان. میخواستم بدونم مجازات حکم غیابی قماربازی چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصولا حبس تحت شرایطی امکان تعلیق یا اعمال مجازات جایگزین وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که چه مقدار و چه تعداد تراکنش‌هایی شده باشد اما اصولاً مجازات حبس و جزای نقدی در بر دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بستگی به میزان تراکنش‌ها دارد � طور کلی حبس و جزای نقدی که قابل تبدیل نیز می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نوع مجازات حبس و جزای نقدی است لیکن میزان مجازات بستگی به تراکنش‌های انجام شده دارد.