مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من سابقه ازدواج 20 ساله دارم و یک دختر 12 ساله دارم. به دلیل اینکه چندین بار شوهرم بهم خیانت کرده است تمایل به ادامه زندگی با ایشان ندارم. موضوع را با ایشان مطرح کردم و خواستم که ایشان خانه را ترک کند. خانه و ماشین با حقوق من در این سالها خریداری شده و به نام من است. شوهرم مشارکت بسیار کمی در تامین هزینه های زندگی داشته و شغل قابل ذکری ندارد ( گاهی اسنپ ) و همه هزینه ها با من که کارمند هستم بوده است در تمام این سالها با زبان و رفتار خوش مرا قانع به ادامه زندگی کرده است. شوهرم با خانواده خود که در شمال زندگی می کنند رابطه ای ندارد و هیچ دوست و آشنا و فامیلی هم ندارد. وقتی من خواستم خانه را ترک کند قبول نکرد و همچنان در خانه مانده است و من و دخترم خانه را ترک کردیم و به خانه دوستم رفتیم. حال سوال من این است که چگونه او را از خانه ام خارج کنم و ایا اول تقاضای طلاق کنم و بعد او را خارج کنم یا برعکس؟
من تمایل به طلاق توافقی دارم و اگر ایشان قبول نکند باید چه کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تا زمانی که طلاق صورت نگرفته نمی توان ایشان را بیرون کنید .سعی کنید توافق کنید .