مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت موقت

سلام همسرم ب جرم کلاهبرداری 2 ماه بازداشت موقت براش زدن،تا تحقیقات تموم بشه،با وثیقه میشه آوردش بیرون،و اینکه وثیقه باید چقد باشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با مقام قضایی رایزنی کتید اصولا از بازداشت موقت عدول نمیکند مگر تمدید نکند پس از بازداشت موقت امکان تودیع وثیقه وجود دارد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، اگر بازداشت موقت داشته باشن امکان تغییر آن نیست تا زمان انقضای قرار بازداشت موقت

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

پس از اتمام تحقیقات از بازپرس درخواست تعدیل وتخفیف قرار نمایید تا قرار بازداشت به وثیقه یا کفالت تبدیل شود و بر اساس تصمیم بازپرس با سند یا فیش حقوقی ازاد شوند .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تعیین وثیقه و میزان آن با مقام قضایی می باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر بازداشت موقت صادر شده خیر فقط می توانید به این قرار اعتراض نمایید