مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن تحت پوشش کمیته به دلیل اعتیاد همسر

سلام من یک خانم 20 ساله ام با یک دختر 4 ساله شوهرم معتاده هر چند ماه میاد و وسایل خونه رو میبرد و د وکرایه خونممه رو هم مادرشوهرم و مادرم کمک میکنند سرکار هم نمیرفته از قبل الان هم که معتاد هست و نمیره نیست کلا.. تو یک خونه مستاجرم با سه خوانواده دیگر هم هستن الان رفتم کمیته امداد میگن باید درخواست طلاق بیاری وگرنه نمیشه که حمایت کنیم.. خب من نمیتونم برم طلاق بگیرم اولش که میگن بچه رو میگیرن بعد هم که هزینه شو ندارم به نون شبم موندم.. الان من باید کجا برم توروخدا یک راه بزارین جلو من کمیته گفت نمیشه برو بهزيستي.. اون ها هم گفتن برو دادگاه درخواست طلاق بگیر هردوتا شون یک حرف رو میزنند ولی تو گوگل نوشته کسایی که سرپرست خونواده هستند و شوهرشون معتاده باید حمایت بشود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کمیته امداد موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به کمیته امداد مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید