مشاوره حقوقی رایگان - مصالحه سهم الارث

بعد از فوت پدرم ،بقیه ورثه خانه پدریمان را از بابت مهریه و ثمنیه اعیانی بنام مادرم مصالحه کردند و من نیز که 13 سال سن داشتم گفتند امضا بزن در حالیکه قیم نداشتم و بدلیل پایین بودن سنم اطلاعی از این موضوع نداشتم حال میتوانم برای پس گرفتن سهم الارث پدری خودم از خانه اقدام نمایم ؟ چون سن قانونی برای معامله نداشته ام

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ همانطور که خودتان اشاره فرمودید شما اهلیت قانونی در دخالت در امور مالی را طبق قانون دارا نبوده‌اید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به این راحتی که دادخواست دهید و مطالبه کنید نیست باید دفاع شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه با اینکه اکنون اهلیت قانونی دارید میتوانید اقدام نمایید