مشاوره حقوقی رایگان - رابطه معلم متاهل با دختر 19ساله

باسلام یه مردمتاهل کارمند اموزش وپرورش بایه دختر19ساله رابطه برقرارمیکنه وپیامهای عاشقانه میده ومیگه مجرده بعد 3ماه دختره میفهمه ومیخوادبه حراست شکایت کنه ولی طرف میگه اگه شکایت کنی ابروتومیبرم ایاباپیامها میتونه اثبات کنه واینکه حکم انفصال ازخدمت میدن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی داره اون پیامها اقرار طرف به رابطه بوده بانه؟جهت توضیح بیشتر تماس بگیرید تاراهنمایی شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با توجه به حساسیت موضوع باید بررسی اسناد و مدارک صورت گیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه جرمی اتفاق افتاده شکایت کیفری مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هر حال این رابطه باعث آبرو ریزی هردو طرف می شود دختر خودش نباید می رفت رابطه برقرار می کرد چه معلم چه غیر معلم، چه مجرد و چه متأهل