مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از حیاط اختصاصی

سلام وقت بخیر ساختمانی سه طبقه هستیم دارای سند اوقافی دو نبش شمالی هر طبقه عبور مجزا می‌باشد اعیانی حیاط به متراژ 100 متر اختصاصی به طبقه هم کف تعلق دارد ولی در حقوق ارتفاقی طبقات اول و دوم حق استفاده از نور و فضای اعیانی حیاط را دارند
آیا طبقه هم کف میتواند بدون رضایت بقیه در حیاط توالت یا انباری یا سایه بان فلزی برای ماشین درست بکند؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه تصرف در مشاعات حتی در قسمت اختصاصی اجباری بدون رضایت دیگر مالکین و مقررات شهرداری ممنوع است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هیچ کس حق هیچگونه تغییری در مشاعات را بدون رضایت سایر مالکان ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدون جلب رضایت سایرین امکانپذیر نمی باشد