مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شکوائیه به همراه امکان طرح مجدد

درود به وکلای عزیز
من یه شکوائیه مطرح کردم با مضمون توهین تهمت افترا تهدید و حد قذف الان در مرحله دادرسی هستش و کیفرخواست صادر شده و متشاکی عنه هم بسیار ابراز ندامت میکند ولی اعتمادی هم به اصلاح رفتارش ندارم
ایا امکان استرداد دادخواست قبل از اولین جلسه دادگاه وجود داره ولی امکان طرح مجدد همین شکایت هم برام محفوظ باشه ؟ اعتبار امر مختومه نخوره یا دلایل و اسناد از موضوعیت ساقط نشه مثل تقاضای ترک تعقیب تو دوره دادرسی باشه
ممنون میشم بفرمایید چه درخواستی بدم که امکان طرح همین شکایت در صورت اصلاح نشدن طرف مقابلم دوباره مطرح کنم
با تجدید احترام

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما در این مرحله رضایت دهید دیگر امکان شکایت مجدد نخواهید داشت.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق قانون تقاضای ترک تعقیب می بایست قبل از صدور کیفرخواست باشد . در دادگاه هر تقاضایی می بایست منجر و روشن باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چیزی تحت عنوان دادخواست و استرداد دادخواست در شکوائیه وجود ندارد بلکه شکوائیه است میتونید رضایت دهید یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمیتوانید چون کیفرخواست صادر شده
تنها میتوانید سازش نمایید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

آنچه مد نظر شماست قرار ترک تعقیب هست.ترک تعقیب مربوط به مرحله تحقیقات مقدماتی است.