مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام.بنده یه آگهی تو سایت دیدم بعد حرف زدن مشخص شد که پول برام میفرسته و من ارز خریداری میکنم و میفرستم به آدرسی که میده.منم یبار این کارو کردم مبلغ ده میلیون و برای بار دوم که پول فرستاد حساب مسدود شد و دیگه انجام ندادم.بعد که بلاک کرد رفتم پرسیدم از بانک و فهمیدم کلاهبرداریه.حالا اگه شکایت کرده باشن ازم چی میشه؟چه حکمی برای من میاد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف را صادر نموده است این امر را به شکل حضوری تحت پیگیری خود قرار دهید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق بانک مرجع مسدودی را پیدا نموده و با مراجعه به مرجع مذکور دفاعیات خود را به شرح منعکس در سوال مطرح نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام فعلا که اقدامی صورت نگرفته است اگر شکایت شد ازتون یا پول شاکی ها را پرداخت کنید پرونده مختومه شود یا اینکه باید دفاعیات مناسب داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما هم در این موضوع مسولیت دارید و از آن شخص می توانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید ثابت کنید سوء نیت نداشته اید
علیه فرد مذبور شکایت کنید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

شاید با مجازات مواجه نشوید اما مجبور به استرداد وجه خواهید شد