مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام بنده یه آگهی دیدم و پیام که دادم گفتن ما پول میفرستیم و خرید ارز میکنی و میفرستی به آدرسی که بهت میدیم منم فک کردم قانونیه.یبار مبلغ 10 میلیون فرستاد خریدم و دومین بار 9 تومن فرستاد حسابم مسدود شد.هنوز شکایتی چیزی نیومده ولی تکلیف من چی میشه؟چه حکمی برام میاد؟باید چکار کنم الان چون هیچکی جوابگو نیست نه بانک نه پلیس فتا

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع دستوردهنده توقیفی حساب بانکی، این امر را به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید بتوانید عدم اطلاع خود را اثبات نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجع توقیف کننده مراجعه کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

احتمالا از حساب های هک شده دیگران به حساب شما واریز شده و شما باید پاسخگو باشید