مشاوره حقوقی رایگان - تهدید جانی

باسلام مستاجر مغازه ام در پاسخ به اینکه من بهش گفتم باید تسویه حساب کند برای تخلیه من و خانوادم را پشت تلفن تهدید جانی کرده که بعد از اتمام قرار داد که من صدایی ضبط نتونستم بکنم حال چگونه میتوانم این موضوع را اثبات و شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا هنگامی که مدرک و دلیلی نداشته باشید نمی‌توانید جرمی را در دادگاه اثبات نمائید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شما مدعی هستید می بایست با ادله ومدارک ازجمله شهود ، مکالمه و... ثابت نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر دلایل محکمه پسند دارید قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید برای اعلام شکایت مستندات و دلایلی که مورد توجه دادگاه باشد ارایه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی اثبات باید شاهد یا صدای ضبط شده داشته باشید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

با این توضیحات به هیچ صورتی نمی توانید ثابت کنید