مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدن دیسک کمر در حین خدمت

با سلام
متاسفانه من در حین خدمت 2تا از مهره های کمرم دچار دیسک کمر شد و تا به امروز درگیر این قضیه هستم و کلا زندگی من رو مختل کرده و توانایی خیلی از کارهارو از من گرفته میخواستم ببینم با این وضعیت چه شرایطی شامل من میشه با این وضعیت که نمیتونم کار کنم ؟؟
من ورودی اسفند 93 بودم در مرکز آموزش 01 ارتش که در همون آموزشی در یگان رژه افتادم و برای روز 29 فروردین مارو آمده رژه کردن و جلوی رئیس جمهور رژه رفتم که با توجه به همون فشار ها بعد از گذشت 7 ماه اقدام به معافیت پزشکی کردم و معاف شدم ولی هیچ اقدام به دریافت طول درمان و خسارت و ... نکردم چون فقط میخواستم بتونم استراحت کنم از شدت درد
ممنون میشم اگر قانونی و یا شرایط خاصی شاملم میشه و قابل پیگیری هست اعلام کنید
باتشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

صدمات وارده به شما در چارچوب آیین نامه اجرایی قانون بیمه عمر و حوادث پرسنل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمانهای تابعه یا وابسته قابل رسیدگی است.