مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد دو ساله اجاره ملک

درود دوستان
ملکی 2ساله اجاره کردم موجر ملک رو به کس دیگری فروخته صاحب جدید ادعای کرایه 2برابر کرده
اول این که 2ساله میتوان قرارداد بست در بنگاه املاک؟
دوما مالک جدید این حق را دارد کرایه رو اضافه کند؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام طبق متن قرارداد اگر ذینفع هستین شکایت کنید

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود خیر اجاره نامه شما با مالک قبلی معتبر است.اما پس از اتمام قرارداد اجاره شما می بایست با مالک جدید قرارداد منعقد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری به مدت دو ساله نیز می‌توان اجاره کرد

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

بله قرارداد اجاره به مدت 2ساله هم منعقد میشود،در خصوص سوال دوم خیر مالک دوم نمیتواند همچین ادعایی کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر قراداد اجاره شما تا پایان قرارداد پابرجاست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

1.بله
2.اگر قرارداد اجاره قبلی منقضی شده باشد � قرارداد جدید می‌تواند کرایه را اضافه کند

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
قرارداد با هر مدت مانعی نخواهد داشت.درجواب سوال دوم نیز موجر حق دارد مطابق عرف منطقه بعد از اتمام دوسال اجاره سابق میزان اجاره را کم یا زیاد کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ملاک مبایعه نامه است و میتوانید علیه موجر اقدام به طرح دعوی نمایید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،ملکی که در خصوص آن قرار داد اجاره منعقدشده،میتوان فروخت ورابطه قرار داد اجاره فی‌مابین موجرومستاحربا فروش ملک منفسخ یا ابطال نمیگردد،ضمنا تا مادامیکه مدت قرار داد اجاره به اتمام نرسیده،منعی بر تداوم رابطه استیجاری وجود ندارد.موفق باشید