مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام. دختری رو با تهدید چاقو یک فرد ناشناس میدزده. حدود یک ساعت میبره خارج شهر و توی کمربندی و ازش دزدی میکنه و به گفته دختر اذیتش میکنه. دختر به نامزدش میگه اذیت کردن در حد دست مالی بوده. آگاهی به دختر میگه نباید هیچ کسی از جریان پرونده با خبر بشه حتی خواهر برادرش و حتی نامزدش. چون از این اتفاقا زیاد میافته و بعد مشخص میشه طرف ناشناس نبوده و مثلا آشنا بوده و یا .... آگاهی به دختر همش میگه اگر چیزی رو پنهان کردی بگو ... حالا سوال اینه که با اینکه دختر مطرح کرده بهم تجاوز نشده ، چرا دادگاه دستور پزشک قانونی داده برای بازدید از دختر؟؟؟ ممکنه بخاطر عدم اعتماد آگاهی باشه؟؟
لازم به ذکره که دختر بکارتش رو یک سال پیش با نامزدش از دست داده. و اینکه با نامزد هییییچ مشکلی ندارن و در شرف ازدواج هم بودن.
آیا ممکنه دستور پزشک قانونی به درخواست پدر و مادر دختر باشه ؟؟ که اونا مطمئن بشن به دخترشون تجاوز شده یا نه؟؟
چرا لباسای دختر رو توی پلاستیک گذاشتن بردن پزشک قانونی؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.احتمالا قاضی در اظهارات شما ضد و نقیض گویهایی را درک نموده و مثلا در سطر اول فرمودید دختر اذیت شده ولی در سطر سوم دختر خلاف انرا مطرح کرده است و همین قبیل اظهارات موجبات شک قاضی و تحقیقات بیشتر برای پی بردن به حقیقت ماجرا شده است چرا که تجاوز به عنف مجازات اعدام برای متهم در پی دارد و نیازمند موشکافی قضیه است.

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
با توجه به عدم امکان تایپ در صورت تمایل جهت مشاوره با اینجانب تماس بگیرید