مشاوره حقوقی رایگان - در مورد وکالت نامه

من از شخصی وکالت دارم در زمانی که وکالت نامه من اعتبار دارد من به همسرم عین وکالت نامه خودم وکالت بدهم
اگر شخص اول بدون اطلاع من بعداز مدتی به شخص دومی وکالت بدهد
تکلیف وکالت نامه من و وکالت نامه همسرم بازم اعتبار دارد یا نه اعتبار ندارند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پلسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام چنانچه حق توکیل به شما داده باشند بله اعتبار دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله وکالت نامه شما دارای اعتبار است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام خیر، زیرا نشان از عزل شما به عنوان وکیل و فسخ وکالتنامه می باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که وکالت در توکیل داشته باشید می‌توانید به همان مدت وکالت را توکیل نمایید و در صورتی که از سوی موکل موضوع وکالت انجام بگیرد وکالت منحل می‌شود