مشاوره حقوقی رایگان - استعفا یا بازخرید خدمت پرستار رسمی کارمند دولت؟

سلام و تشکر بسیار زیاد از وبسایت مفیدتون، من پرستار رسمی کارمند دولت هستم در بیمارستان دولتی، حدود 14 سال سابقه، به دلایل متعددی که کلا نارضایی شغلی محسوب میشود (از جمله حقوق بسیار پایین، سختی بالای کار، استرس بسیار زیاد شغلی، شیفت های سنگین، مرخصی های بسیار کم و....) میخواهم از این شغل خارج شوم، لطفاً راهنمایی بفرمایید که کدام گزینه برای به نتیجه رسیدن و دريافت حق و حقوق این سالهای کاری به نفعم است؛ استعفا یا بازخرید خدمت؟
و استعفا را آیا باید به دانشگاهی که بيمارستان تحت نظرش است تسلیم کنم یا به خود بیمارستان؟ (چرا که میدانم مدیریت پرستاری بیمارستان برگه استعفا را قبول نمیکنند حتی با عنوان عدم قبول استعفا نیز پاراف نمیکنند.
سپاسگزارم از مشاوره و راهنمایی

پاسخ ها :

استعفا پرستار رسمی بازخرید پرستار استعفا بازخرید