مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی و غیر نقدی

سلام. من در پمپ بنزین با شخصی سر نوبت درگیر لفظی شدیم .که بعد از در اومدن از پمپ بنزین طرف با سرعت زیاد اومد و از پشت دوتا ضربه به ماشین زد ( با ماشینش ) و فرار کرد و از او شکایت کردم. میخواستم بپرسم به جز جریمه نقدی آیا برای این چنین افرادی جریمه دیگه نیست ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
تخریب اموال دیگری علاوه بر جبران خسارت وارده مشمول مجازات کتاب تعزیرات نیز می‌باشد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

تخریب عمدی هستش و حسب مورد جریمه و یا حبس داده می شود البته بسته به میزان خسارت هستش

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید خسارت شما را پرداخت کند و شما می توانید با عنوان تخریب عمدی شکایت کنید که دادگاه ممکن است مجازات حبس نیز تعیین کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی چون تخریب عمدی بوده حداقل شش ماه حبس دارد