مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و خسته نباشید. از اول پاییز 98 اقدام به طلاق کردم. برای فسخ نکاح که زن عقدی داشتن و به من نگفتن حتی در حین خواستگاری برای فسخ چندباری دادگاه رفتم و شاهدها رو هم خواستن و بردم ولی هنوز رای مشخص نیست. دادگاه رای داد که از دی ماه برام نفقه بریزن الان 4ماهه که اصلا نفقه نریخته. سوالم اینه که دوماه دیگه که بشه 6ماه میتونم طلاق یک طرفه اقدام کنم!!! دادگاه زود طلاقم میده یا نه!! برای مهریه هم هنوز ابلاغیه نیومده از اون موقع چون ادرس اشتباه بوده. برای اینکه زودتر ابلاغیه بیاد چکار کنم!! سوال بعدی اینه که شوهرم مدام پیغام میده که طلاق نمیدم. ایا این حرفش صحت داره!!! من نمیتونم طلاق بگیرم؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شمابایددلیلی دال برعسروحرج درزندگی مشترک داشته باشید تاتقاضای طلاق کنید.یکی ازراهای عسروحرج,ندادن نفقه می باشدوزمانی میتوانید ازاین حربه استفاده کنیدکه پزونده شمابه اجرا احکام برودوتمامی استعلامات پیرامون شناسایی اموال ایشان که توسط اجرا انجام میشود,به نتیجه نرسد و6ماه ازحضورپرونده دراجرابگذرد,وآنوقت می توانید دادخواست طلاق تقدیم کنید.لازم بذکراست درهرزمان ازرسیدگی(تاقبل ازقطعی شدن رای)اگرزوج نفقه گذشته راپرداخت کند دادخواست طلاق رد می گردد.اگرخواهان طلاق می باشید بهتراست توافقا ازهم جداشوید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

فسخ نکاح و طلاق قابل جمع نیست
شما نمی توانید از طرفی پرونده فسخ نکاح در جریان داشته باشید و از طرفی مطالبه نفقه و مهریه و درخواست طلاق

در طرح سؤال بازنگری و تأمل بفرمایید تا پاسخ همکاران برای شنا مفید باشد و گمراه نشوید