مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیاران کیفری یک و دو شهر ..

درود وقتتان شاد در پرونده تصادف فرزندم وکیلی را برای اعتراض به رای دادگاه ها در آخرین روزهای مهلت مقرر گرفتیم که اقدام حقوقی انجام دهد ولی فقط ایشون مورد ششم ازشرح وظایف وکالت اجرای احکام دیه رفته بوده که خودمان قبلا پنجاه درصد آنرا دریافت کرده بودم بقیه اش ایشون انجام داد ازتاریخ قرارداد وکالت الکترونیکی تا وصول بقیه دیه ده روز بیشتر نشد ادعا دهصدر سیصد میلیونی دیه نمود اعتراض کردیم عزلش کردیم او با من که موکلش بودم وپدر ومادر پیرم کتک کاری ضرب و شتم توهین فحاشی نمود ولی ما اقدامات قانونی و قضایی نکردیم شکایت نکردیم ولی آنها له ما اقدام نموده به عنوان توهین و تهدید .... در دادسرای کیفری یک ودو هردو دادیار جانب آنها را گرفتند نه بدفاع ما ونه به لایحه های ما کوچکترین وقهی ننهادند ومارا متهم کرده و دیروز سی ام دیماه جریمه دولتی 16800تومان پرداخت کرده وهرچه هم تقاضاکردیم که مهلتی بدهند یا اقساطی پرداخت نماییم گوش شنوایی نبود ماهم حقوق این ماه را جریمه دولت پرداخت کرده با این وضعیت آیا میتوانیم از دادیاران کیفری یک ودو شکایت کنیم وبه کجا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه تظلم خواهی علیه مقامات قضایی در دادسرای انتظامی قضات قابل پیگیری است