مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه واریز شده در دوران دوستی

سلام و خسته نباشید
من با یک اقایی 3سال به بهانه ازدواج دوست بودم و طی این 3سال پول زیادی از من گرفته و سال آخر حدودا80میلیون گرفته و بعد از جدایی چیزی پرداخت نکرده ومن پرینت بانک و شماره حساب و پیام هایی که به من میداد رو دارم
به من گفتن شکایت کنم تا برگردونم پولم رو و چون از چیزا چیزی نمیدونستم انجام ندادم ولی الان میخوام شکایت کنم بعداز چند ماه آیا امکانش هست موفق بشوم و به چه عنوانی باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتذا اظهارنامه برنید و مطالبهکنید سپس دادخواست

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله تحت عنوان مطالبه وجه در دادگاه حقوقی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و طلب خود را مطالبه کنید اگر پرداخت نکرد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه دهید.به استناد پرینت واریز