مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

سلام وقت بخیر حدود سه سال پیش مهریه خود را به همسرم ابرا کردم و همسرم در عوض ان همان روز5 دنگ یک منزل مسکونی و 6 دانگ یک ماشین رو به نام بنده زدن ولی در سند ابرا ذکر نشد که خانه و ماشین در عوض مهریه بوده
با توجه به اینکه خانه فروخته شد و ماشین فروخته شد و در عوض ان منزل جدیدی خریدیم که همسرم در مبایه نامه اقرار کرده به جای خانه قبلی این منزل جدید را به نام من زده امکان پس گرفتن منزل جدید از من رو دارند میگن میخوان رجوع از هبه کنند

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هبه معوض بوده و رجوع به آن ممکن نیست مگر تراضی طرفین

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مال مورد هبه انتقال داده شده و از بین رفته رجوع به هبه امکان ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی اسناد است
باید مشخص گردد که در مبایعه‌نامه دوم چه شخصی خریدار است و

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

هبه ایشان ملک قبلی بوده و الان این ملک قابل رجوع نیست. اما جهت اطمینان بهتر است مدارک بررسی شود