مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام، من بهمن ما از تو‌ گوشیه همسرم کلی چت با دخترا دیدم و گفتم که دیدم، قول داد که دیگه تکرار نمیشه، دیشب گوشیش باز بود و خوابش برده بود، رفتم قسمت دایرکت دیدم که برای کلی دختر پیام میزاره و قربون صدقه دخترا میره با همشون قرار میزاره و همش عکسای لختشونو تحسین میکنه و باز این موضوع را با کلی دعوا گفتم و میگه من مریضم، من چی کار باید بکنم ازش متنفرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر بود به حریم خصوصی همسرتان بدون اذن وارد نمی شدید در صورت عدم تغییر و در سختی بودن شما میتوانید تقاضای طلاق کنید بواسطه عسر و حرج

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه تصمیم جدی بر طلاق و جدایی دارید در شهرتان به وکیل مراجعه کنید