مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه ارتش

سلام. پدر من حدودا از سال 53 وارد ارتش شد حدودا 17 سال خدمت کرد بعد زمان جنگ ایران عراق درخواست بازنشستگی داد که گفتند نمیشه سابقه ات کمه درخواست بازخرید داد گفتن بودجه نداریم خلاصه اش بدون هیچ کدوم از اونا خدمت رو ترک کرد حالا می خوایم بازنشسته اش کنیم باید چیکار کرد

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : با توجه به اینکه نیروهای مسلح که بیش از 15 سال خدمت مستمر خدمتی داشته باشند می توان از مزایای بازنشستگی استفاده نمایند البته جهت اطلاع کامل به نیروی انسانی یا کارگزینی نیروی متبوعه مراجعه نماید