مشاوره حقوقی رایگان - من چک به کَسی دادم و چک را ثبت کردم

َسلام ایشون چک را در مقابل اجناسی که باید میداد رفته بود وبعد ثبت شدن چک با اَسم ایشون نه جنَسها را به من دادن نه چک را پَس فرستادن من کار کنم چکم موعد‌ش 1402.11.30 میباشد چه کونم
ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست عزیز چک صیادی که در متن ان بابت ضمانت قید نشده باشد وصادر وثبت شده سریعا مورد رسیدگی ومنجر به توقیف اموال وبازداشت می شودیا اید با طرف خود دارنده چک به یک راه حلی برسید ویا اینکه محل چک را شارژ وکار سازی کنید ونسبت به معوض چک اجناسی را که در مقابل چک قرار شده است به شما بدهد مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست الزام به انجام تعهد را اقامه نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جلو چک را ببندید و از دارنده چک شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعمال ماده 14 نمائید و سپس طرح دعوی را به انجام برسانید.